Κάντε κράτηση  

Κρουαζιέρα με σκάφος

Κρουαζιέρα ΣΚΙΑΘΟΣ: Αναχώρηση από την Παραλία στις 06:00 το πρωί με κατεύθυνση προς Βόλο όπου όλοι οι πελάτες παίρνουν το κρουαζιερόπλοιο για να κάνουν τον γύρο ενός από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Μετά από πολλές στάσεις στο δρόμο για να κολυμπήσουν οι άνθρωποι σε διάφορες παραλίες του νησιού, υπάρχει επίσης μια στάση στην πρωτεύουσα του νησιού για μεσημεριανό γεύμα και ψώνια. Άφιξη στην Παραλία στις 22:00.

Βουνό ΑΘΟΣ: Ταξίδι στο ιερό βουνό Άθως μέσω Θεσσαλονίκης - Νέα Μουδανιά - Νικήτη στον Όρμο Παναγίας, που βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της χερσονήσου της Σιθωνίας. Μετά την επιβίβαση, το σκάφος πλέει απέναντι από το γκολφ και μετά κατευθύνεται προς τη νοτιοδυτική κατεύθυνση κατά μήκος των πιο μυστηριωδών από τις τρεις χερσονήσους της Χαλκιδικής. Ταξιδεύουμε κατά μήκος της ακτής και απολαμβάνουμε την περιήγηση στα μοναστήρια από το πλοίο. Το Άγιον Όρος είναι μια μοναστική δημοκρατία και η πιο απρόσιτη από τις τρεις χερσονήσους. Η γυναίκα δεν έχει πρόσβαση σε αυτήν τη χερσόνησο και αυτό είναι για σχεδόν 1000 χρόνια. Ενώ ταξιδεύουμε κοντά στην ακτή, ο οδηγός θα σας δώσει μια λεπτομερή εξήγηση για την ιστορία αυτών των μοναστηριών που περνάτε στο δρόμο, τις συνήθειες και τη ζωή των μοναχών. Μετά τα μοναστήρια κάνουμε μια στάση για μεσημεριανό γεύμα στην Ουρανούπολη ή στην Αμουλιανή. Από την Ουρανούπολη επιστρέφουμε στον Όρμο Παναγιάς όπου οι προπονητές περιμένουν την αναχώρηση για τον Όλυμπο Ριβέρα.

PIRATE CRUISE: Ζήστε αυτήν την περιπέτεια σαν έναν πραγματικό "Πειρατή".

Με το πειρατικό μας πλοίο πηγαίνουμε προς το Νότο όπου συναντάμε τον κόλπο του Πλαταμώνα και αγκυροβολούμε εκεί. Έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στην όμορφη θάλασσα και να περάσετε το χρόνο σας σε υπέροχες παραλίες, όταν ψήνουμε ψάρια, πίνουμε κρασί και χορεύουμε στον ρυθμό της ελληνικής μουσικής.

Ο καπετάνιος θα είναι ο αγαπημένος σας και θα διασκεδάσει με όλους εσάς τους πειρατές Φέρτε τα μαγιό σας !!!