Κάντε κράτηση  

Εκδρομές

ΜΕΤΕΩΡΑ
Αυτή είναι μια εκδρομή που κανείς δεν πρέπει να χάσει αφού μιλάμε για ένα υπέροχο και μοναδικό τοπίο σε όλο τον κόσμο. Ζήστε το μεγαλύτερο θαύμα της φύσης στην Ελλάδα. Είναι "απαραίτητο" για τους ταξιδιώτες να συμμετέχουν κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη βόρεια Ελλάδα. Είναι μια μοναδική μονοήμερη εκδρομή η οποία ξεκινά από τις 7:00 το πρωί και τελειώνει στις 17:30 το βράδυ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στα εντυπωσιακά μοναστήρια που είναι χτισμένα πάνω στα τεράστια βράχια των Μετεώρων.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η μεγαλύτερη πόλη στη βόρεια Ελλάδα, πρωτεύουσα της Μακεδονίας, γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κάνουμε μια βόλτα στην πόλη και σταματάμε στον "Λευκό Πύργο", που είναι το Σύμβολο της Θεσσαλονίκης.

Μετά την επίσκεψή μας στον Πύργο οδηγούμε στην Ακρόπολη της Θεσσαλονίκης και από το φρούριο της απολαμβάνουμε την υπέροχη θέα της πόλης και του δεύτερου μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας, το οποίο καταλαμβάνει μια ευνοϊκή τοποθεσία για τα εδάφη της Βόρειας Ευρώπης. Αργότερα επισκέπτεστε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και τέλος έχετε δύο δωρεάν ώρες για ψώνια στις πολυτελείς μπουτίκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΒΕΡΓΙΝΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αναχώρηση το πρωί για την πόλη των Αιγών, την αρχαία πρώτη πρωτεύουσα του Βασιλείου της Μακεδονίας. Θα κάνουμε μια περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο, στον τάφο του Φιλίππου (πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου) και στο απίστευτο μουσείο. Μετά τη στάση μας στη Βεργίνα ζούμε με κατεύθυνση προς την πόλη της Καστοριάς, μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Μακεδονίας και στην πραγματικότητα θεωρείται από τους Έλληνες ως μια από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας. Χτισμένο στον ισθμό στις όχθες της υπέροχης λίμνης Ορεστιάδας και περιτριγυρισμένο από βουνά, είναι μια πόλη από παλιές γειτονιές, στενά δρομάκια, αρχοντικά και βυζαντινές εκκλησίες. Εδώ θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες, που χρονολογούνται από μακριά.


ΟΛΥΜΠΟΣ
Ξεκινώντας στις 9.00 το πρωί με μίνι λεωφορείο θα επισκεφθούμε πρώτα το Λιτόχωρο, την πύλη προς το βουνό των Θεών, για καφέ. Θα συνεχίσουμε στον Όλυμπο και θα φτάσουμε στη θέση "Πριόνια" σε υψηλό επίπεδο 1300μ. τέλος του δρόμου. Αν κάποιος θέλει, μπορεί να περπατήσει για μία ή δύο ώρες. Στο δρόμο της επιστροφής θα επισκεφθούμε το αρχαίο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου και το σπήλαιο που άφησε ο Άγιος Διονύσιος.